facebook tracking
Cecilia Gotting

Cecilia Gotting

Head of Customer Operations Financing - Varför jobba med mig? – Customer Operations

Varför jobba med mig?

Du vill arbeta i en enhet där den pulserande dagliga leveransen präglar vår vardag. Att vilja leverera med hög kvalitet i rätt tid till våra kunder och deras kunder är vår ledstjärna. Moderna metoder och arbetssätt är något jag brinner för och jag vill att man tillsammans med mig och mina ledare alltid ska vilja prova på det som gör skillnad i en väldigt snabb och föränderlig värld där konkurrensen är hög. Med utpräglad snabbhet och service är vi med och gör skillnad för våra uppdragsgivare samt att vi även jobbar tillsammans med våra kollegor i hela PayEx.

 Som ledare drivs jag av, att tillsammans med mina ledare, utveckla verksamheten tillsammans med våra medarbetare i ett ständigt pågående förbättringsarbete mot uppsatta mål och SLA. Lägg till en stor portion glädje och skratt där  vi tillsammans bygger ett vinnande lag i ett periodvis högt tempo. Tillsammans!

Jag vill i mitt ledarskap tillsammans med dig och dina kollegor vara närvarande, och utmanande. Jag jobbar i det coachande ledarskapet och strävar efter att ha täta avstämningar för att utveckla dig och dina kollegor i ert ledarskap.

Är du en ledarprofil och drivs av kunden, kvalitét i leverans och trivs med ett omväxlande arbete kan jag erbjuda dig en spännande arbetsmiljö på PayEx!

cecilia_gotting_20_payex_norge_2@example.com

Jobber du allerede i PayEx Norge ?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Merkevarebygging for arbeidsgiver fra Teamtailor