facebook tracking
Avdeling

Sales & Marketing

Connect
Sales & Marketing

Med full fart fremover!

Salgsavdelingen på PayEx er representert i alle fire land og består av Account Managers, Key Account Mangers, Senior Account Managers, Service Managers og Technical service managers. Vi samarbeider daglig med våre kunder for å opprettholde et nært forhold til dem og sikre at de er fornøyde og lønnsomme. På vår avdeling har vi også et Inside Sales team som er ansvarlig for å håndtere innkommende spørsmål fra våre nettsider og andre kanaler.

Markedsavdelingens oppgave er å støtte selskapet med strategisk, operasjonelt og kommunikasjonsrelatert arbeid. Den inkluderer alt salgs- og bedriftspresentasjoner, administrasjon av PayEx-varemerket til arrangementer og messer. Vi er ansvarlige for all PayEx ekstern kommunikasjon i norden. Avdelingen består av Head of marketing, Marketing manager, Digital marketing specialist, Communication specialist, Information management specialist.

Markedsføring og salg kombineres med et høyt tempo og masse kreativitet. Her gjøres det hurtige beslutninger og det er mange baller i luften samtidig. Funksjonen for salg er representert over hele Norden, mens markedsavdelingen ligger i Sverige og dekker alle nordiske land. 

Kompetanseutvikling

Det er din drivkraft og dine interesser som er avgjørende for hvordan din utvikling på PayEx kommer til å bli. Hos PayEx finnes det ingen ferdig mal for hvordan din karriere kommmer til å se ut. Ut i fra rollebeskrivelser og individuelle målplaner som du og teamlederen sammen tegner opp, sikrer vi at du får forutsetninger i form av støtte og mulighet til å bygge på nødvendig kunnskap.

En karriere i PayEx kan se forskjellig ut. Kanskje du vil spesialisere deg innen et område eller satse på å utvikles innen lederskap? Et alternativ kan være å utvikles gjennom å bygge en bred kunnskap ut i fra PayEx ulike forretningsområder. Vi forventer oss at du tar vare på de mulighetene som finnes for å utvikle deg selv og din kompetanse. Det belønner deg og hjelper deg samtidig på best mulig måte bidra til PayEx forretninger.


Jobber du allerede i PayEx Norge ?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor