facebook tracking
Avdeling

IT

Connect
VI søker alltid nye IT-medarbeidere

PayEx gjør det mulig for våre kunder å betale og ta betalt, uavhengig av kanal eller betalingsmetode. Vi er involvert i å drive utviklingen fremover i vår bransje, og vi streber alltid etter å være i forkant. Vi skal ha en IT-avdeling av verdensklasse hvor vi tilbyr riktig informasjon til rett tid og rett sted. 

Vi er for tiden i en sterk vekstfase og leter etter nye medarbeidere for IT-avdelingen vår i Oslo, som kan hjelpe oss med å nå vår visjon: Før eller senere betaler alle via PayEx.


Kompetanseutvikling

Det er din drivkraft og dine interesser som er avgjørende for hvordan din utvikling på PayEx kommer til å bli. Hos PayEx finnes det ingen ferdig mal for hvordan din karriere kommmer til å se ut. Ut i fra rollebeskrivelser og individuelle målplaner som du og teamlederen sammen tegner opp, sikrer vi at du får forutsetninger i form av støtte og mulighet til å bygge på nødvendig kunnskap.

En karriere i PayEx kan se forskjellig ut. Kanskje du vil spesialisere deg innen et område eller satse på å utvikles innen lederskap? Et alternativ kan være å utvikles gjennom å bygge en bred kunnskap ut i fra PayEx ulike forretningsområder. Vi forventer oss at du tar vare på de mulighetene som finnes for å utvikle deg selv og din kompetanse. Det belønner deg og hjelper deg samtidig på best mulig måte bidra til PayEx forretninger.


Jobber du allerede i PayEx Norge ?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@payex.com
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor